Sensuele Tantra Massage

by Kira / Chanel / Rose / Stella / Eva

De Sensuele Tantra Massage wordt op heel veel verschillende manieren gegeven en iedereen heeft daar een andere mening over. Bij de tantra techniek worden de erogene zones gemasseerd.

De erogene zones zijn de dijen, de penis maar ook de onderbuik en de binnenkant van de dijen. Bij sommige mensen zijn de tepels een erogene zone. De hals, de rug, de handen, de voeten en soms de oorlelletjes kunnen erogene zones zijn, dit is bij iedereen verschillend. Bij een Sensuele Tantra Massage wordt geen enkel lichaamsdeel overgeslagen. Tantra is een onderdeel van een zeer intensieve erotische Body to Body Massage. Bij de Sensuele Tantra Massage gaat het om het mogen / durven genieten van uw eigen lichaam, het ontwikkelen van uw eigen seksuele identiteit en het bereiken van geestelijke bevrijding van vooroordelen en aangeleerde gewoontes.

In veel oosterse filosofieën worden lichaam en geest als één beschouwd. Als er iets in uw lichaam verandert heeft dat invloed op uw geest en andersom. Door het lichaam te masseren en op andere manieren aan te raken wordt energie vrijgemaakt en raakt u ontspannen. De erotische gevoelens die worden opgewekt door een Sensuele Tantra Massage werken door in uw lichaam en geest. Tantra gaat er van uit dat seksuele energie gelijk is aan levensenergie. Tijdens deze massage zal het gehele lichaam, dus ook de erogene zones, op een tedere, zinnenprikkelende en liefdevolle manier worden aangeraakt. Tijdens deze sensuele massage zult u al snel de seksuele energie door uw lichaam voelen stromen. Dat geeft een grote, intense bevrediging. Wanneer deze energie vrij gaat stromen, raakt ze verbonden met uw hart en dat zal weer een positief effect hebben op de relatie met anderen.

Sensuele Tantra Massage: geest en lichaam één.

Tarief Sensuele Tantra Massage
45 min / 120 €
60 min / 140 €
90 min / 210 €
120 min / 280 €

U kan zich voor en na de massage douchen.