Nuru Massage

by Kira / Chanel / Rose / Stella / Eva

Het woord “nuru” is afkomstig van de Japanse taal en betekent “glad”. De nuru-gel waarmee deze nuru massage gegeven wordt, is gemaakt van zeewier (nori) en is transparant, smaakloos, geurloos en extreem glad en soepel. Met dit extreem sensueel en lustopwekkend materiaal geeft de masseuse u een uitermate erotische tantra – body to body massage.

Tijdens uw nuru massage wordt de warme nuru-gel verspreid over uw gehele lichaam en u voelt meteen de sensatie. Geen enkel materiaal evenaart de zachtheid en gladheid van dit zeer sensuele en lustopwekkende product.

De masseuse zal u met strelingen van haar handen en met de rondingen van haar complete lichaam sensationeel masseren. De nuru-gel zal rijkelijk vloeien en de masseuse zal met zeer sensuele en erotische bewegingen over uw naakte lichaam glijden. Zij zal haar lichaam als massage instrument gebruiken. Tijdens de deze massage zal de masseuse niet alleen uw lichaam overgieten met nuru-gel, maar zal u op erotische, speelse wijze verleiden door haar eigen naakte lichaam helemaal in te wrijven.

De erotische werking van het materiaal is onbeschrijflijk. De aanblik van dit erotisch schouwspel alleen al!

Nuru Massage: geest en lichaam één.

Tarief Nuru Massage
45 min / 140 €
60 min / 160 €
90 min / 240 €
120 min / 320 €

U kan zich voor en na de massage douchen.