Huisregels

Een afspraak kan gepland worden via telefoon of email. Daarin vermedt u uw voornaam en altijd uw telefoonnummer (enkel om u in geval van plotse annulatie te kunnen verwittigen). Een familienaam of adres hoeft niet. Uw gegevens worden nooit gebruikt voor andere doeleinden of doorgegeven aan derden.

De betaling gebeurt contant en met gepast geld voor de aanvang van de behandeling.

Voorafgaand aan de massage wordt duidelijk besproken via een kort intake gesprek wat u van de massage verwacht.

Tevens worden er eventueel ook medische elementen besproken die een rol zouden kunnen spelen tijdens de behandeling.

Voor een behandeling van een uur, voorziet u best 1 uur en 15 minuten. (ontvangst, kort gesprek, omkleden, douche, behandeling, douche, terug omkleden).

Een douche nemen onmiddellijk bij aanvang van de behandeling. Alle benodigdheden zijn beschikbaar. Na de behandeling kan eventueel terug een douche genomen worden. Vanzelfsprekend valt dit buiten de voorziene behandelingstijd en wordt tevens niet aangerekend.

Uw eventuele bemerkingen zijn belangrijk voor ons (te warm/koud, hoofdkussen nodig of niet, muziekvolume,…). Dan passen wij dit aan indien mogelijk.

Er wordt een welkomstdrank voorzien voor de aanvang van de behandeling.

U hoeft niets mee te brengen. Alles ligt klaar voor u.

De eventueel gebruikte producten dringen grotendeels in de huid en de rest wordt afgeveegd. Douchen achteraf is dus niet echt nodig maar kan wel.

Er is NOOIT lichamelijk seksueel contact tussen de masseuse en de klant. De gever geeft, de ontvanger ontvangt. Enkel bij GFE is er lichamelijk contact mogelijk, maar let wel, niet elke dame doet GFE!

De masseuse aanraken is dus absoluut niet toegestaan. Indien dit toch zou gebeuren, wordt de behandeling onmiddellijk stopgezet. De onmiddellijke stopzetting geeft geen recht op teruggave van het betaald bedrag.

Annulering van de afspraak moet 24 uur vooraf gebeuren, zo niet wordt het tarief toch aangerekend.

Wie te laat komt krijgt enkel de nog resterende tijd, dit wil zeggen een kortere massage.

Tijdens de massage dient de gsm op stil of uit te staan.

Discretie is volledig gegarandeerd en wordt ook van u gevraagd.

Parking is voorzien.

De praktijkruimte is vanzelfsprekend hygiënisch en verzorgd.