Body scrub met Body to Body Massage

by Sarah

De Body to Body massage is een heerlijke sensuele massage waarbij de masseuse u niet alleen met haar handen masseert, maar met haar complete lichaam. Armen, benen, borsten en dijen worden “getransformeerd” tot massage instrument. In een sfeervolle ruimte met aangepaste muziek glijdt de naakte dame ritmisch over uw gehele lichaam en weet op deze manier ontspanning en spanning op ongekende wijze te combineren.

Masseren wordt vaak alleen met de handen gedaan, maar in feite kan het lichaam als massage instrument worden gebruikt. Deze sensuele massage wordt gegeven op een bed, in een sfeervolle kamer met muziek om u in de juiste ontspannende stemming te brengen. Na een verkwikkende douche volgt er een korte intake met welkomstdrank om het ijs te breken.Daarna start de masseuse met de scrub behandeling, die als doel heeft de dode huidcellen te verwijderen. Hiervoor gaat zij producten van Germaine de Cappucini gebruiken. Na de behandeling kan u een douche nemen om de resterende producten af te spelen om daarna met volle teugen te genieten van de Body to Body massage.Daarna start de masseuse met het aftasten van uw lichaam om te voelen of u verborgen knopen in uw spieren heeft zitten. Met ritmische bewegingen, hardere en zachtere strelingen probeert de masseuse u eerst compleet te ontspannen en de alledaagse beslommeringen te laten vergeten. Uw rug, dijen, benen, voeten maar ook uw schouders, armen, handen en erotische zones worden gemasseerd. De masseuse zal de olie rijkelijk over uw en haar eigen lichaam laten lopen en laat u daarna kennismaken met de techniek van een zeer sensuele en ritmische Body to Body Massage.

Tijdens een Body to Body Massage zijn wederzijdse omhelzingen en strelingen NIET toegelaten.Het gaat hier enkel over massage.

Body to Body Massage : het lichaam als instrument

Tarief Body scrub + Body to Body Massage
60min / 110€
90min / 155€
120min / 200€

U kan zich voor en na de massage douchen.